Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Одговор "плавуша" са РТС-а Синиши Ковачевићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 11. 2012.

Аутор: Наташа Миљковић, Оља Ковачевић, Оливера Јовићевић Извор: РТС

Одговор "плавуша" са РТС-а Синиши Ковачевићу

Не можете преко „плавуша", полног расизма и заштићени имунитетом да, усред Скупштине, водите крсташки рат против РТС-а, наводи се у одговору Наташе Миљковић, Оље Ковачевић и Оливере Јовићевић народном посланику Синиши Ковачевићу.

Господине, данас и раније, у више надахнутих скупштинских наступа, помињали сте „плавуше са РТС-а" у неприличном, недостојном и читавом цивилизованом свету недозвољеном контексту.

Крајем септембра, цитирамо, усред Скупштине Србије, изрекли сте да „плавуша води Јутарњи програм, плавуша води Вести, плавуша води Београдску хронику, плавуша води Дневник, плавуша води политички програм, плавуша води на пиће, плавуша води кући".

На данашњем заседању изјавили сте да најгледанија српска телевизија, РТС, нема никакав програм, „осим неколико плавуша које се смењују водећи га".

Ви сте релативно познат српски драмски писац, радник у култури, отац једне скоро плавуше, народни посланик. Али, Ви сте, уједно, и срамота сваке од набројаних категорија. Ваше изјаве су више од простаклука и вређања сопствене ћерке.

То је кривично дело које је остало без достојног одговора у највишем законодавном дому Србије. Ви заслужујете бољи одговор од српског правосуђа. Добићете га.

Ваше је право да се у оцени програма РТС-а разиђете са властитим народом. Али, не можете преко „плавуша", полног расизма и заштићени имунитетом да, усред Скупштине, водите крсташки рат против РТС-а јер судским путем, мимо важећих правилника,  захтевате исплату 160.000 евра ауторских хонорара за репризе ваших серија.

То сви запослени на РТС-у знају и питају се, бркати посланиче и јуначки књижевниче, да ли бисте овако вређали „плавуше" и наш програм да сте, подупрти својим посланичким ауторитетом, противзаконито одломили милионску надокнаду?

Наташа Миљковић, Оља Ковачевић, Оливера Јовићевић, у име Ваше ћерке и десетина „плавуша" са РТС-а.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

15.11.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 11:43

Непримерен одговор

Одговор плавуша је у најмању руку непримерен и некултуран као и говор Синише Ковачевића у Скупштини Србије на тему РТС-а. Невероватно која некултура говора и дијалога.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси