Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бомбом на кућу новинарке Б92!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 10. 2012.

Аутор: А. М. Извор: Ало

Бомбом на кућу новинарке Б92!

На кућу породице Тање Јанковић, новинарке Телевизије Б92, у Врању у ноћи између понедељка и уторка бачена је експлозивна направа, сазнаје лист “Ало!” из извора блиских истрази. Јанковићева нам је јуче потврдила да је на њену кућу бачена бомба, али да срећом ова направа није експлодирала.

 


Ноћас је испред моје родитељске куће у Врању бачена специјална офанзивна бомба, али она није детонирала. Отац ју је пронашао јутрос када је изашао из куће. Уплашена сам за живот моје породице, јер је ово очигледан покушај застрашивања - истиче Јанковићева, додајући да сумња да је бомба бачена због тога што она већ месец дана инсистира да се казне они који су учествовали у недавном пребијању њене сестре Бојане, оца Зорана и сестриног вереника Дарка Секулића.

Наша саговорница истиче да је потпуно сигурна да иза синоћног напада на њену породицу стоје исти људи који су јој пребили чланове породице на свадби крајем септембра.

Ово је добро испланиран напад који је уследио након што сам јуче на свом „ фејсбук“ профилу објавила делове извештаја унутрашње контроле МУП-а Србије, који је показао да је извештај полиције који је сачињен после туче у хотелу “Пржар” у Врању, која се одиграла 22. октобра, а у којој је мојој сестри сломљен нос и отац задобио двоструку фрактуру вилице, пун неистинитости - каже Јанковићева.

Ово је страшно. Ја више не знам на који начин да заштитим своју породицу од самовоље појединаца из полицијске управе у Врању - рекла је новинарка додајући да ће затражити заштиту државе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси