Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Запослени ТВ "Моста" и РТВ "Грачанице" замрзли штрајк глађу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 11. 2022.

Аутор: РТС Извор: РТС

Запослени ТВ "Моста" и РТВ "Грачанице" замрзли штрајк глађу

Синдикална организација ЈП "Мрежа Мост" саопштила је да су радници и чланови пословних јединица ТВ "Мост" и РТВ "Грачаница" одлучили да замрзну штрајк глађу до понедељка и да се даје могућност и предност разговорима.

"С обзиром на то да је свеобухватна безбедоносна ситуација на КиМ тешка и сложена, и да се наша држава Србија свакодневно бори за опстанак српског народа на КиМ, сматрамо да је као што смо претходних месеци говорили, да наше проблеме решимо разговором и да ћемо у сарадњи са осталим пословним јединицама усагласити ставове о даљим корацима", објавила је синдикална оранизација "Мрежа Мост".

Раније данас, чланови Самосталног синдиката Јавног предузећа "Мрежа Мост", у пословним јединицама "ТВ Мост" у Косовској Митровици и "РТВ Грачаница" у Грачаници, започели су штрајк глађу како би скренули пажњу јавности на тешку ситуацију у предузећу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси