Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Николићева саветница вређала Панчића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 10. 2012.

Аутор: М.М. Извор: Блиц

Николићева саветница вређала Панчића

Стављам се на располагање докторки Станислави Фројд да испита све моје комплексе, како не би о њима говорила на слепо - изјавио је за „Блиц“ Теофил Панчић, колумниста недељника „Време“, поводом увредљивог кометара који је на његов рачун изнела Станислава Пак, шефица прес службе председника Србије.

 

Пакова је на свом налогу на Твитеру под именом „Стаса“ (@stasa2612) написала:
„Е моја Србијо, јадни смо ми када право на јавну реч има ходајућа/седећа гомила комплекса под називом Теофил Панчић...“.

Њен коментар објављен је истог дана када и Панчићев текст у „Времену“ у којем критикује Томислава Николића.
Редакција недељника „Време“ осудила је такав облик комуникације оцењујући да је у питању покушај застрашивања и напад на достигнуте стандарде слободе јавног изражавања.

Недопустиво да такав језик и начин комуникације долази из кабинета председника Србије, од службенице чији је посао одржавања службене комуникације између председника и медија. Сматрамо и то да је овај покушај ад хоминем дисквалификације опасан јер позива на линч нашег аутора који је већ био жртва физичког напада двојице екстремиста. Поносни смо на то што више од две деценије негујемо слободу мишљења и на страницама „Времена“ дајемо простор за широк распон различитих ставова - саопштила је редакција „Времена“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси