Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „Авала“ постаје „Народна“ ТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 10. 2012.

Аутор: В. Ђ. Ђ. Извор: Блиц

„Авала“ постаје „Народна“ ТВ

Власник „Пинка“ Жељко Митровић присуствовао је промоцији свог „Пинк онлине“ видео-портала, који је представљен као српски пандан славном „Јутјубу“.

У разговору после промоције, ексклузивно нам је потврдио да су завршени и договори око будућности Телевизије „Авала“.

Постигли смо коначни договор са „Гранд продукцијом“ око преузимања пакета акција у Телевизији „Авала“. Саша Поповић ће, као већински власник, са својом екипом почети да ради на потпуно новом програмском концепту ове телевизије.
Још једна јака домаћа компанија је у међувремену откупила пакет акција и постала партнер, али нећемо открити име док се не заврши сва папирологија.

Договорили смо се да програм нове ТВ „Авале започне“ 7. јануара - рекао нам је Митровић. Већ сутра биће плаћени дугови које ова медијска кућа има према РРА, Рателу, емисионој техници, а започеће и процес плаћања других дугова и заосталих плата радницима ТВ „Авала“.

Како смо раније сазнали од Саше Поповића, нова телевизија ће се звати „Народна“ и концептуално ће бити најближа програмима које иначе ради „Гранд продукција“.

Поповић је недавно открио да ће у партнерству са „Грандом“ нови сувласник ТВ „Авала“ бити компанија „Беохемија“. Иначе, Митровићу је план да „Пинк онлине“ постане интерактивна социјална мрежа.





Коментари (1)

Остави коментар
сре

17.10.

2012.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [нерегистровани] у 08:02

Veza?

Da li ce "Narodna TV" (28. kanal) imati neke veze sa "Narodnim radiom" (87,5 MHz)?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси