Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић направио интернет револуцију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 10. 2012.

Аутор: М. К. В. Извор: Курир

Митровић направио интернет револуцију

Власник Пинка пустио у рад први видео-портал у Србији - pinkonline.com, на којем се могу гледати све емисије

 

Први видео-портал у Србији - пинконлине.цом, пуштен је у рад јуче, тачно у подне. Жељко Митровић званично је означио почетак његовог емитовања, после чега је отворен и шампањац.

- Ово је сајт који је настао као плод сарадње с једном од најбољих видео-платформи „Калтура“, као и с највећом светском мрежом за испоручивање садржаја - „Акамаи“. Тренутно сви могу да приступе нашем порталу, који је у првој фази развоја, али врло брзо ћемо уводити новине, сходно потребама наших корисника - рекао је Митровић на свечаном отварању.

Овај револуционарни портал својим корисницима засад нуди три категорије: информативу, забаву и музику. Ту ће, дакле, моћи да се виде сви прилози из Националног дневника, и то одмах након што буду завршени, а практично пре телевизијског емитовања. Такође ће бити доступни за гледање делови емисија ТВ Пинк и пре него што буду емитоване, као и видео-снимци прављења емисија. На крају, ту ће се премијерно емитовати музички спотови, али и актуелни музички хитове домаће продукције.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси