Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  АБЦ одит: Информер, новине с најбржим растом продаје
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 10. 2012.

Аутор: Е. И. Извор: Информер

АБЦ одит: Информер, новине с најбржим растом продаје

Независне дневне новине Информер имају убедљиво најбржи раст продаје у Србији, показују најновији подаци „АБЦ одита“, овлашћене агенције за утврђивање потенцијала штампаних медија.

Према објављеним подацима, Информер је са почетних 26.530 продатих примерака у мају скочио на 63.934 у августу ове године. Према том извештају, најпродаваније дневне новине у Србији су „Вечерње новости“ с просечном продајом од 119.225 примерака у августу.

Када је реч о магазинима, прва два места и даље држе кулинарски месечници „Пошаљи рецепт“ са 233.991 и „Торте и колачи“ са 166.845 продатих примерака по броју. Највећи раст међу магазинима забележио је „Скандал“ који је у августу имао просечну продају 112.161 примерака, што је три пута више у односу на фебруар (37.319).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси