Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дулић тужио Информер!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 10. 2012.

Аутор: Е. И. Извор: Информер

Дулић тужио Информер!

Бивши министар животне средине Оливер Дулић тужио је Информер, главног уредника Драгана Ј. Вучићевића и нашег издавача, фирму „Инсајдер тим“! Како сазнајемо, Дулић нас је тужио због текстова о ненаменском трошењу новца из Фонда за заштиту животне средине.

 

- Као што сам обећао, то ћу учинити поводом писања сваког медија које се базира на неистинама и такозваним неименованим изворима који угрожавају моју безбедност и достојанство. Волео бих да се ово више не дешава - рекао је Дулић, када смо га упитали зашто је поднео тужбу. Дулић је претходно покушао да нам објасни како нас је његов адвокат тужио „по дифолту“ и да нас он, ипак, неће гонити (?!).

Информер не спори право бившем министру Дулићу да нас тужи, то јесте његово законско право. Али ми само тврдимо да за све што смо о њему објавили имамо конкретне доказе што ћемо доказати и на суду.

- Дулић сада покушава да нас заплаши милионским тужбама, али то му неће проћи.
Наставићемо да пишемо као и до сада, без икаквих компромиса и нагодби - обећава главни уредник Информера.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

04.10.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 17:09

дулић тужио информер

да се спровед финсијска истрага о пословању фонда за заштиту животне средине јер постоје индиције,основи сумње да су средства којима је фонд располагао ненаменски трошена.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси