Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинар ТВ „Пинка“ на мети нападача
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 09. 2012.

Аутор: Б. Ј. Извор: Ало

Новинар ТВ „Пинка“ на мети нападача

За сада непознате особе исекле су у ноћи између петка и суботе све четири гуме на аутомобилу новинара Телевизије „Пинк“ Младена Мијатовића (42), дугогодишњег новинара црне хронике.

 

Увиђај у улици Џорџа Вашингтона, где је била паркирана „шкода октавија“, иначе власништво ТВ „Пинк“, обавило је осмо одељење београдске полиције у којој кажу да ни на једном од осталих бројних аутомобила који су били около није било никакве штете, због чега сматрају да је Мијатовић био мета инцидента. Како сазнајемо, он је пробушене гуме приметио јуче ујутру када је кренуо на посао и ушао у аутомобил који је био паркиран у близини његовог стана.

У полицији кажу да су прикупили трагове са лица места и да трагају за починиоцем или више њих који су ножем обавили посао. Мијатовић, аутор емисије „Црна хроника“, који се последњих 13 година бави директним извештавањем са догађаја из области црне хронике од саобраћајних несрећа преко убистава до хапшења, по чему је познат у јавности, био је неколико пута мета фи зичких напада, али је полиција брзо хапсила нападаче, мада су му често упућиване и анонимне претње.

Не сумњам ни на кога посебно. Ово доживљавам као ризик посла којим се бавим и свог професионалног ангажмана. Због тога сам више пута имао претње и нападе, али је то београдска полиција увек ефи касно решавала и очекујем да ће тако бити и овог пута - каже Мијатовић за „Ало!“. Наш извор у полицији каже да ће трагови са лица места бити од велике помоћи јер је сам списак потенцијалних починилаца дугачак, с обзиром на то да новинар „Пинка“ својом камером редовно бележи бројне злочине и привођење њихових извршилаца правди.

Полиција прегледа снимке са камера околних објеката како би ушла у траг починиоцима.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси