Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Данас суђење Кантару и акција за прикупљање средстава ОК радију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 09. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Данас суђење Кантару и акција за прикупљање средстава ОК радију

Суђење Дејану Николићу Кантару због сумње да је претио В.М. одржаће се данас у Основном суду у Врању. Представници Сталне радне групе за безбедност новинара присуствоваће суђењу, а по завршетку ће у кафићу Но комент илустратор и потпредседник Независног удружења новинара Србије (НУНС) Марко Сомборац цртати Врањанце који желе да донирају средства ОК радију.

Суђење је било заказано за понедељак, али је одложено због тога што, како се наводи, Кантар није могао да буде спроведен из Окружног затвора у Београду“, у којем се тренутно налази у притвору.

Основно јавно тужилаштво у Врању поднело је оптужни предлог против Кантара због постојања основане сумње да је угрозио сигурност оштећене В. М. из Врања. Кантар је иначе окривљен за угрожавање сигурности Оливере Владковић и новинара ОК радија због претњи, поливања просторија фарбом, као и зазиђивања прозора ОК радија због градње нелегалног објекта крај ове медијске куће.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси