Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Инспектор тукао новинарку Б92 и њену породицу!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 09. 2012.

Аутор: А. Медаковић Извор: Ало

Инспектор тукао новинарку Б92 и њену породицу!

Породицу новинарке Б92 Тање Јанковић брутално су прошле суботе на свадби њихове рођаке пребили припадници полицијске управе Врање!

 

Док је новинарка прошла са модрицама, њен отац Зоран задобио је прелом вилице на два места и фрактуру носа, док је сестри Бојани констатовано напрснуће носа, због чега јој је заказана хитна операција. Ништа боље није прошао ни Бојанин вереник Дарко Секулић из Београда, који има нагњечење грудног коша.

Тања, показујући модрице на рукама, наводи да су њу и њену породицу на свадби напали полицајци из ПУ Врање заједно са још неколико људи. Њена сестра Бојана истиче да је та група цело вече провоцирала породицу.

- Добацивали су Тањи да није она власник Врања и да она не влада градом. Полили су је водом, провоцирали. Иако смо били на свадби наше сестре од тетке, после извесног времена нисмо више могли да слушамо увреде и кренули смо кући. Прво су изашли Тања и тата, а онда сам кренула и ја са Дарком. Када смо изашли из сале, сустигао нас је инспектор Ненад Јовановић са екипом. Почели су да бију Дарка, мислећи да је он Тањин дечко. Молила сам их да га не туку. Покушала сам да га заштитим телом, али су почели и мене да бију. Ударали су ме по глави, шутнули у стомак, након чега сам пала. Тада нас је тата видео и дотрчао да нам помогне. Сећам се да је викнуо “убише Бојану и Дарка”. Није стигао да нас заштити, јер га је дочекао ударац у главу - каже Бојана Јанковић.

До напада на Јанковиће дошло је, како тврди новинарка, због тога што је јавно поставила питање због чега нико већ годинама не одговара за криминал који се дешава у Врању - од паљења аутомобила градоначелника, до пожара у Врањском позоришту.

Јанковићева тражи заштиту!

Тања Јанковић успела је преко својих извора да дође до извештаја полиције, који је пун нелогичности.
- У извештају пише да је Дарко напао те људе на свадби, што није тачно, а на снимку са видео-надзора се види шта се тамо и стварно дешавало. Написала сам представку у којој сам изнела да је тај извештај лажиран, а министар полиције је после мог позива аутоматски затражио унутрашњу контролу како би се утврдиле праве чињенице. Ја тражим да иза мене и моје породице стане држава, јер се ми осећамо угрожено. Оца и мајку смо склониле у Београд јер се плашимо за њихове животе - наводи Тања Јанковић додајући да су и остали становници у Врању у страху и да их кришом зову телефоном да их питају за здравље.

Инспектор и даље ради?!

Драган Стаменковић, портпарол ПУ Врање, потврдио је у изјави за “Ало!” да је у суботу увече избила туча у холу хотела “Пржар” у Врању.

- Око 23.30 дошло је до нарушавања јавног реда и мира на свадбеном весељу. Полиција је интервенисала, а против Дарка С. (1977), за кога се сумња да је флашом повредио С. С., биће поднета кривична пријава за дело лаке повреде, док ће против Ненада Ј. (1972), Горана И. (1969), Милоша В. (1978) и Ненада Н. (1969) бити поднете прекршајне пријаве из Закона о јавном реду и миру - навео је Стаменковић. Он је додао да, колико он зна, инспектор Ненад Јовановић и даље ради, али није могао да прецизира да ли ће против њега бити покренут дисциплински поступак.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси