Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Полицајац ''навео'' батинаша у кафану
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 09. 2012.

Аутор: Н.Н. Извор: Вечерње новости

Полицајац ''навео'' батинаша у кафану

Нови атак на Владимира Митрића

 

Полицијска станица у Лозници поднела је Основном јавном тужилаштву у Лозници извештај о новом вербалном и покушају физичког напада на нашег дописника из Лознице Владимира Митрића. За то је осумњичен Р. Н. из села Грнчара, код Лознице, који ради у Аустрији.

Уочи завршне свечаности Вуковог сабора у Тршићу, Р. Н. је пришао за сто за којим је седео Митрић у друштву пријатеља, и упутио увреде и претње нашем колеги изговоривши : „Ако будеш и даље писао о мом пријатељу Чеди...“ Викао је да има аустријско држављанство и да ће се дописнику „Новости“, светити преко власти те државе и Европске уније.

У више наврата Р. Н. је замољен да се удаљи, али је наставио да удара шаком о сто, понављајући и увреде и претње.

Тврдио је и да је човек са Митрићем за столом полицајац, што није било тачно.

- Морам да имам висок праг толеранције на овакве испаде, па нисам хтео да позивам полицајца, који ме је тог дана обезбеђивао - рекао је Митрић, који је већ неколико година под сталном полицијском пратњом јер је био и покушај убиства. - У међувремену, полицајца који ме обезбеђује позвао је телефоном његов колега да се распита где се налазимо. Пошто је то сазнао, дошао је у ресторан „Вукова капија“ и са врата рекао да сам му тобоже радио о глави.

Митрић каже да га је понашање тог полицајца додатно шокирало, поготово што је овај утврдио и да је, наводно, премештен са радног места на граничном прелазу због писања „Новости“. Полицајац је од нашег колеге затражио да га гледа у очи, да би поновио свој „репертоар“.

Од реакције уздржали су се и Митрић и његов пријатељ за столом. Међутим, појавио се власник објекта, замоливши гласне госте да изађу напоље. Р.Н. је тада задао два тешка ударца песницом у главу угоститељу Д. Б. из Руњана, кренувши потом да се обрачуна и са нашим дописником.

Пре него што је стигла полицијска патрола Р. Н. је сео у џип и побегао. Одмах за њим нестао је и полицајац.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси