Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јесења шема „ТВ Студија Б"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 09. 2012.

Аутор: С. П. Извор: Базар

Јесења шема „ТВ Студија Б"

Телевизија „Студио Б" од понедељка 10. септембра кренула је са јесењом програмском шемом.

Уз добро позната лица и популарне емисије, поглед на Београд од овог септембра биће освежен и неким новим бојама. Од ове јесени на адреси www.studiob.rs гледаоци ће моћи да сазнају шта их у „Јутарњем програму" чека наредног дана.

У најдужем живом градском програму, гледаоци ће уживати као и досад. Јутро традиционално почиње у седам сати и на „Студију Б" траје све до једанаест и тридесет. Уз прву кафу и новине, „Београде добро јутро" желе вам Снежана Петровић и Сања Лубардић.

Поподне, у емисији „Београде добар дан", у дневну собу „Студија Б" долазиће и даље пријатељи. После тек завршеног радног дана. водећи рачуна да се чују и тек пристигле вести у сваком моменту. госте дочекује уиграни пар Ирена Јовановић и Југослав Пантелић. Као сервис Београда, током читавог дана гледајући „Студио Б" кроз директна укључења репортера са свих важних дешавања у граду, гледаоци ће бити најбоље информисани о свему што Београд чини српском престоницом.

„Студио Б" и ове јесени посебну пажњу поклања градском информативном програму.

Најважније вести у 19 и 22 сата сваког радног дана водиће Јелена Бајевић и Владимир Ђоковић, а викендом Слађана Летинчић Матевски и Александар Андрић.

Понедељком од 20.30 сазнаћемо коју је друштвену или политичку тему издвојио Предраг Сарапа у емисији „Сарапин проблем". Традиционално, уторком „У центру" дочекаће нас Ђорђе Мићић са најактуелнијим темама. Средом у 21 сат у емисији „Кад кажете..." на програму ће редовно бити заступљене и теме из економије.

Четвртак је резервисан за Данијелу Шеган и занимљиве теме „Од А до Ш'. Веља Павловић обележиће сваки петак у 21 сат са својим култним серијалом „Духовници". Вечерње термине попуниће гледане серије „Корак напред" од уторка до петка и „Харперово острво". Гледаоци ће у новој шеми моћи да уживају и у својим омиљеним емисијама: „Ниво 23" и .Агапе". Емисија „Мој Београд" има нов термин, суботом у 20. часова.

Викендом Јутра можемо да проводимо уз Мирјану Тодорић и Александра Симића.

Ритам града који никад не спава дочараће нам Ивон Јафали и популарна емисија „Још увек будни са Ивон" која ће се емитовати радним данима у поноћ. Добри аутори, позната лица и двадесет четири сата сервис на услузи Београђанима, препорука су за верност овој градској телевизијској станици!

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси