Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Паре за РТС у ребалансу буџета
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 09. 2012.

Извор: Данас / Танјуг

Вучић: Паре за РТС у ребалансу буџета

Лист „Правда“ није био лист Српске напредне странке, али јесте мојих пријатеља, а престао је да излази ваљда зато што више нису могли да изађу на крај с проблемима, рекао је у нтервјуу за Данас Александар Вучић, потпредседник Владе Србије задужен за борбу против корупције и организованог криминала и министар одбране.

Најавили сте пре две-три недеље да ће се до краја те недеље знати истина о новом сувласнику листа Политика. Ништа нам у међувремену нисте јавили. Па, знате ли ту истину бар ви?

- У наредна три дана ће свима бити познато како је та акција преузимања 50 одсто власништва над Политиком извршена и, рећи ћу вам одмах, са том информацијом смо могли да изађемо и пре 1. септембра, као што сам рекао, али оно са чиме се данас суочавамо јесте решење за тај проблем. Дакле, тражимо решење и у најскорије време ћемо изаћи у јавност. Надлежни државни органи су потпуно упућени у оно што се догодило у тој, у најмању руку помало скандалозној, а свакако нетранспарентној продаји.

На питање, да ли ће се мењати начин финансирања РТС-а и хоће ли доћи до смена на врху Јавног сервиса, Вучић је одговорио да се тиме није бавио.

- Начином финансирања Јавног сервиса смо ипак делимично морали да се бавимо и биће остављен део новца у ребалансу буџета, што не значи да ће бити и утрошено на такав начин. Ту ће постојати одређени услови државе, истакао је Вучић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси