Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Крагујевачки одбор СНС-а вређао новинаре портала Глас Шумадије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 08. 2022.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Крагујевачки одбор СНС-а вређао новинаре портала Глас Шумадије

Крагујевачки одбор Српске напредне странке (СНС) изнео је у саопштењу низ непримерених и увредљивих квалификација на рачун новинара и уредника портала Глас Шумадије, називајући их „мрзитељима, локалним новинарчићима и новинарчићима у покушају“.

„Поставља се питање, од хрпе долара којим их финансирају, да ли у овој бесрамној причи мрзитељима више смета сам Александар Вучић и његова странка или им смета пракса да се и Олуја, тај ужасни злочин без казне, и даље и све више и масовније и гласније обележава и то баш од стране напредњачких власти“, наводи се у саопштењу.

Портал Глас Шумадије објавио је у четвртак низ фотографија на којима се виде аутобуси којима су активисти СНС организовано, аутобусима, из Крагујевца ишли у Нови Сад на обележавање годишњице Олује.

Портал је објавио и изјаве путника, од којих неки нису знали због чега путују у Нови Сад.

Крагујевачки одбор СНС оценио да је обележавање Олује „изазвало промају у главама мрзитеља“ који су имали задатак да ту државну манифестацију представе као страначки скуп и да је „на сваки начин омаловаже“.

 

Коментари (2)

Остави коментар
суб

13.08.

2022.

Milan Djokic [нерегистровани] у 20:15

Šta sam vam rekao

Videli ste šta sam ranije otkucao. Videli ste kako je počelo u Novo Sad sa protestima poljoprivrednika. Videli ste kako se sada i poljoprivrednici iz drugih delova Srbije pridružuju njima. O tome sam vam kucao. Kad mogu oni i mi možemo. Toliko.

Одговори
сре

10.08.

2022.

Milan Đokić [нерегистровани] у 18:03

Ista mera

kad oni kažu da ste vi "novinarčići" prihvatite to i objavite kako su kazali što ste u stvari i uradili. Ali onda i vi njih na konferencijama za novinare oslovite sa "političarčići". Što mogu oni možete i vi. Zakon je isti za sve. Samo vraćati istom merom. Pa onda ćemo da vidimo ko vozi auto a ko otvara kapiju. Da se jedan novinar pobuni protiv ovog zla (nepoštene vlasti), pa da ga podrže svi iz redakcije, potom grada, kasnije okruga, sledeće de bude taj deo Srbije (na primer zapadna), potom uža Srbija i na kraju cela pa da dobijemo šta želimo. Kad vide to oni van granica pa nas podrže i zemlje pokojne Jugoslavije, pa Balkanskog poluostrva, Jugoistične Evrope, Evrope i na kraju celog sveta da isteramo to do kraja. jeste ovo previše optimistički ali dok ne probamo ne znamo da li je utopijski ili ne.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси