Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Љубица Гојгић је "Жена године 2012"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 09. 2012.

Извор: Б92

Љубица Гојгић је "Жена године 2012"

Новинарка Б92 Љубица Гојгић проглашена је за "Жену године 2012", од стране магазина The Men и The Best Shop, у категорији "Истина између редова".

 

Награда "Women of the Year" се додељује женама са посебним достигнућима, како на пословном, тако и на приватном плану, путем гласова које шаљу читаоци магазина, али и истакнути чланови нашег друштва. Љубице Гојгић номинована је међу другим успешним женама у областима свог деловања, као што су Милица Делевић, Славица Ђукић Дејановић, Јелена Генчић, Снежана Дивац.

Љубица Гојгић на Б92 је од 2001, била је специјални извештач из Хага и ауторка и водитељка емисије "Процес ТВ". Седам година радила је за недељник "НИН", пратила политичка и друштвена збивања. Као стипендиста новинарске фондације "Алфред Френдли" радила је у дневном листу “Pittsburgh Post-Gazette” у Питсбургу (САД) а пре тога била новинарка у “Фондацији новинара Европе” у Паризу, као учесник програма који су спонзорисале Европска унија и Влада Француске. Радила у дневном листу “Демократија”. На почетку новинарске каријере, од 1992-1995. радила на Радио ИНДЕКС-у као репортерка, уредница и водитељка културног магазина. Љубица је радила у београдској канцеларији УНМИК-а, као помоћница аташеа за штампу. Рођена је у Ужицу 1970. Говори енглески и француски. Њена интересовања су међународно право, политика и уметност.

Women of the Year је награда која промовише изузетне жене Србије, које у модерном времену успевају да буду и лепе и успешне у много различитих категорија: послу, приватном животу, породици. Оне уносе оптимизам у животе других, не одустају од креирања света који је заносан и чаробан, ма како да су околности живота у Србији искушење.

Women of the Year су све оне жене које су пример како се храбро и полетно може кретати кроз све сфере живота: посао, љубав, родитељство, изазове, успоне и падове, како се може отмено и на пример другима бити жена којој се диве и која је то заслужила.

Women of the Year слави оне најчаробније особине жена због којих су магичне: осмех, вештину, стрпљивост, издржљивост, креативност, визију, лепоту, шарм, авантуру, преданост.

Свечана додела награда биће одржана 18. септембра, у ресторану Камелеон, у Гранд казину, са почетком у 20 часова.

Women of the Year 2012 - Годишња награда величнаственим женама Србије

Листа номинованих жена године 2012:

Made in Serbia – Јелена Генчић

Without borders – Милица Делевић

Културни подухват – Мадлен Зептер

New Idols – Нина Јанковић, Данина Јефтић глумице

Super Human – Ивана Мишковић

Жена у политици – Славица Ђукић Дејановић

Истина између редова – Љубица Гојгић

Medical guru – Др Мима Фазлагић

Регионални развој – Верица Калановић

ТВ Лице – Маја Николић РТС

Пријатељ Србије – Амб. Данске Метте Кјуел Ниелсен

Девојке за пример – Милица Мандић,Ивана Максимовић

Пословни успех – Светлана Глумац

Јаке жене – Снежана Дивац

PR ideas – Невена Куртовић

Жена у тренду – Снежана Дакић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси