Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „ПРАВДА“ од данас са новим изгледом портала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 09. 2012.

Извор: Pravda.rs

„ПРАВДА“ од данас са новим изгледом портала

БЕОГРАД – Поштовани читаоци, „Правда“ је у среде у 23 сата представила нови портал www.pravda.rs са најсавременијим изгледом који се недавно појавио на западном тржишту.

 

Нови дизајн нашег портала, обухватиће и богатији садржај и проширене рубрике, а пласираћемо све већи број информација са простора бивше СФРЈ, региона и света, док ћемо посебну пажњу посветити и дијаспори.

Основне карактеристике које красе нови изглед портала pravda.rs далеко ће бити једноставније, прегледније за читање информација које свакодневно нудимо нашим читаоцима.

Такође, вести које ће „Правда“ од сада пружати, биће могуће пратити и на мобилним телефонима, iPod и iPhone уређајима.

Да подсетимо, сајт pravda.rs прво је био подршка Дневним новинама „Правда“, да би после привременог гашења дневних новина прерастао у портал, који је за само три месеца постао један од водећих информативних портала у Србији, али и на простору бивше Југославије. Иако су се многи надали да ће после гашења штампаног издања „Правда“ дефинитивно нестати, она и даље наставља и то са далеко бољим радом, редакцијом и динамиком.

Значајна новина редизајна нашег сајта огледа се и у доступности читања текстова у латиничном писму, а у оригиналној верзији „Правда“ ће и даље остати у ћириличном писму. Такође, наши бројни посетиоци из иностранства моћи ће од сада да нас прате на најзаступљенијим светским језицима.

„Правда“ ће и даље наставити да прати као темељ информативе све политичке, друштвене, економске, спортске, забавне догађаје, као и афере. Посебну пажњу портал pravda.rs посветиће Косову и Метохији, али и Републици Српској и Црној Гори.

Захваљујемо се што нас читате!!!

 

РЕДАКЦИЈА „ПРАВДА“

Коментари (1)

Остави коментар
чет

13.09.

2012.

Deki [нерегистровани] у 15:36

Bravo!

Bravo za Pravdu, istinski i objektivni medij koji nije doyvolio da se ugasi i nestane sa medijske scene Srbije!
Novi sajt je odličan i iskreno se nadam i povratku štampanog izdanja.
Samo napred Pravdo!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси