Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ЦГ: Ватрогасци бране Јавни сервис
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2012.

Аутор: Н. Н. Извор: Б92, Танјуг

ЦГ: Ватрогасци бране Јавни сервис

Пожар на подручју Црквина у Црној Гори је најкритичнији, где ватрогасци од ватре бране репетитор Јавног сервиса и базне станице мобилних оператера.

 

Према речима командира колашинске Службе заштите и спасавања, Жељка Дармановића, пожар је на само неколико метара од репетитора и приближава се из више праваца, па прети да пресече пут ватрогасним возилима.

За сада, ватрогасци спречавају да се не запале електричне инсталације, казао је Дармановић, пренела је телевиција "Вијести". Према његовим речима, критично је било и у селу Ђуђевина где су биле угрожене четири куће, "али су ватрогасци, захваљујући ангажовању мештана успели тај пожар да локализују".

Тренутно је активан пожар и у Морачкој Бистрици и врховима шума у ровачким и горњоморачким селима, па је Дармановић апеловао на мештане да дају све од себе и помогну ватрогасцима пошто је пожарима захваћена велика површина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси