Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Поповић узима ТВ „Авала“ као компензацију?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 09. 2012.

Аутор: Д. Петровић Извор: Ало

Поповић узима ТВ „Авала“ као компензацију?!

Власник „Пинка“ уступа удео на националној телевизији

Када неко тако дуго сарађује, као што је то случај са Жељком Митровићем и Сашом Поповићем, увек се нађе решење да се критичне ситуације превазиђу.

Последњи пример је куповина удела у власништву ТВ „Авала“, која ће, како се спекулише, бити изведена у виду компензације.

Наиме, како се ових дана може чути, уместо новца, Митровић је, наводно, одлучио да Поповићу исплати емитовање „Грандових“ емисија на „Пинку“ акцијама које има на Телевизији „Авала“.

Познато је да су пре две године, када се појавила вест да „Гранд“ напушта „Пинк“, Жељко и Саша ипак одлучили да се не растају и тада је Митровић направио уговор са Поповићем по којем ће му по сезони плаћати два милиона евра за емисије. Ове године, како сам чуо, Жељко Митровић је понудио да исплати уговорену суму у виду акција које поседује на „Авали“ и да тако „Гранд“ постане сувласник те телевизије - испричао је извор близак Митровићу и Поповићу за „Ало!“ и додао:

Саша је опрезан пословни човек и најпре жели да види стање на телевизији пре него што пристане да се ухвати у коштац са нагомиланим проблеммима на том националном емитеру. Трагом ове информације, позвали смо актере, који нису желели да потврде наша сазнања.

То је апсолутна неистина!изјавио је Саша Поповић, док је Митровић рекао да ништа не дугује директору „Гранда“.
Нема дуга према „Гранду“ - тврди Жељко Митровић за „Ало!“.

КОЛИКО АКЦИЈА ПОСЕДУЈЕ МИТРОВИЋ?!

Иако Жељко Митровић званично поседује само 4,95 посто удела у „Авали“, док су остали сувласници аустријска фирма „Гринберг Инвест“ са 48,4 и Данко Ђунић са 46 процената, спекулише се да ипак у власништву има много више акција тог емитера, што је у неколико наврата демантовано.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси