Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Отац народног посланика из Врањске Бање: „Стоко новинарска, аутошовинисти, лажете и вређате, срам вас било“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 07. 2022.

Аутор: Д. Пешић Извор: Данас

Отац народног посланика из Врањске Бање: „Стоко новинарска, аутошовинисти, лажете и вређате, срам вас било“

Велимир Булатовић, отац народног посланика СНС из Врањске Бање Славише Булатовића, на свом Фејсбук профилу напао је и извређао новинаре Данаса, Н1 и портала ИнфоВрањске, након конференције за медије коју је, због, наводно, „фалсификованог документа“, 21. јуна сазвала Драгана Цветковић, ћерка Чедомира Цветковића, на тротоару испред дворишта у коме се налази зграда која припада и Булатовићима и Цветковићима, у Врањској Бањи

У објави на овој друштвеној мрежи од 23. јуна, Велимир Булатовић колеге из медија назива „стоком новинарском“.

„Новинарима ТВ Н1, који су дошли да држе конференцију за штампу на капији моје куће, износећи најгрубље лажи и увреде против мене и моје породице, хоћу да јавно упутим поруку – срам вас било!!! За два месеца трајања медијске кампање на чланове моје породице од стране портала врањскеинфо, новина Данас и ТВ Н1, нико из ових медија и ових ‘оштрих пера’ није имао храбрости да стане испред мене, погледа ме у очи и затражи да чује шта друга страна, у бројним измишљеним аферама, има да каже. А ја сам једини легитимисан као купац спорне парцеле да за то сносим одговорност. Е, зато вас, српске аутошовинисте, срам било. Ипак, надам се да ћете скупити храбрости и појавити се код мене. До тада моју породицу, стоко новинарска, да оставите на миру“, наводи Велимир Булатовић у својој Фејсбук објави, пуној агресије и увреда.

Данас је у два наврата, и 31. маја и 21. јуна, пре објављивања текстова у вези са спорним документом покушао да контактира са Славишом Булатовићем, народним послаником Српске напредне странке (СНС) и председником Градског одбора ове партије у Врању, како би га замолио за изјаву, али се Булатовић није јавио на телефонски позив.

Велимир Булатовић, такође, наводи да „новинари износе најгрубље лажи и увреде“ против њега и његове породице, али је битно нагласити да нису новинари – ни Данаса, ни Н1, ни портала ИнфоВрањске – „износили лажи и увреде“, јер је изјаву дала Драгана Цветковић.

Отац народног посланика је, док су репортери фотографисали пре почетка конференције, изашао на улицу и спочитао новинарима да је „камера уперена у његов објекат“.

Велимир Булатовић је тада, ако је осећао потребу – осим ове замерке о камери која је „уперена“ у стамбени објекат који припада и Цветковићима и Булатовићима – могао да каже и нешто у вези са „спорним“ потписом Чедомира Цветковића.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси