Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На аутомобилу РТВ-а урезано слово U и скинуте регистарске таблице; Ухапшен осумњичени
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 06. 2022.

Аутор: РТВ Извор: РТВ

На аутомобилу РТВ-а урезано слово U и скинуте регистарске таблице; Ухапшен осумњичени

Припадници Министарства унутрашњих послова у Руми ухапсили су А. Л. (36), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело изазивање националне, расне и верске мржње и нетрпељивости.

Осумњичени је са возила телевизијске екипе РТВ Војводине паркираног испред просторија Хрватског културно-уметничког друштва „Матија Губец“ у Руми, скинуо обе регистарске таблице и на три места урезао латинично слово У, док се екипа налазила на снимању концерта.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

Полиција је пронашла одбачене регистарске таблице и вратила власнику.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси