Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Цекић гасио ТВ "Палма"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 03. 2009.

Извор: Вечерње Новости

Цекић гасио ТВ "Палма"


Први општински суд у Београду донео је решење о спровођењу истраге против председника и осморице чланова савета Републичке радиодифузне агенције, због сумње да су починили више малверзација приликом доделе дозвола за емитовање радио и ТВ програма.

Кривичну пријаву против председника Првослава Перића и чланова Ненада Цекића, Александра Васића, Слободана Ђорића, Светозара Стојановића, Владимира Цветковића, Велимира Милошевића, Томислава Трифића и Горана Караџића, поднео је Миодраг Вујовић, власник "Палма ЛТД".

 На терет им се ставља злоупотреба службеног положаја и фалсификовање службене исправе. Цекић је осумњичен да је угасио ТВ Палма пре заказаног термина и без присуства одговорних у овој медијској кући. На терет му се ставља и да је мимо закона прекинуо емитовање програма ТВ Палма у Новом Саду.Чланови савета РРА се сумњиче да су јануара 2006. објавили три јавна конкурса за доделу фреквенција на територији Србије, Војводине и Београда, иако према Закону о радиодифузији за то нису били овлашћени. Сумња се и да су током исте године објавили два правилника о висини накнаде за емитовање програма под истим називом и бројем, али различите садржине.

М.Ј.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси