Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Певачи који хоће на „Пинк“ не смеју на друге телевизије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 08. 2012.

Аутор: А. П. Извор: Блиц

Певачи који хоће на „Пинк“ не смеју на друге телевизије

Пинк” телевизија је званичним саопштењем за медије упозорила певаче и ТВ лица, која се појављују у њиховим емисијама, да више не могу гостовати на програмима других телевизија.

 

- Ексклузивци “Пинка” од сада не могу да гостују на програмима других телевизија. Сви певачи који издају албуме за “City records”, али и они који рачунају на подршку ружичасте телевизије, не могу да гостују у емисијама других програма са националном покривеношћу нити да дају изјаве за њихове емисије. То се односи и на водитеље ове куће - стоји у саопштењу “Пинка”.

Директор ПР службе ове телевизије Дарко Поповић каже да они следе светски тренд.

- Сасвим је нормално да ТВ кућа која 18 пуних година производи лица, или им даје велики медијски простор да одрже популарност, има жељу да ексклузивност њихове појаве задржи за себе. Ми смо чак били најлибералнији и последњи доносимо овакву одлуку, јер је такав приступ најнормалнији свуда у свету, па и код нас, где већ постоје ТВ куће које ограничавају своја лица и ексклузивце својих издавачких кућа, када су гостовања у другим електронским медијима у питању.

У новој телевизијској сезони имаћемо преко 10 музичких емисија намењених поп или фолк музици, што је свакако већи број у односу на онај који нуде све друге телевизије и то је довољан простор - истакао је Поповић.
Певачи не подржавају овакав став „Пинка“, и сматрају да су ограничавања ове врсте бесмислена и у пракси тешко примењива.

- Ја немам никакав уговор са „Грандом“ и „Пинком“ и могу да наступам где год хоћу - рекао је Шабан Шаулић, док је Аца Лукас остао без коментара уз опаску да није обавештен и да он може да наступа где пожели.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси