Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кладово: Локална самоуправа ће суфинансирати 11 медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 05. 2022.

Аутор: Ј. Б. К. Извор: Данас

Кладово: Локална самоуправа ће суфинансирати 11 медијских пројеката

Општина Кладово је овогодишњим буџетом за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији ове општине определила пет милиона динара. На конкурс за суфинасирање медијских садржаја стигло 25 пројеката, прихваћено је 11, који су добили од 100.000 до милион динара

Према решењу о расподели средстава за суфинасирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Кладово у 2022. години највише средстава одобрено је локалној телевизији.

РТВ Кладово је укупно добила 1,45 милиона динара – милион за телевизијски, а 450.000 динара за пројекат портала ТВ Кладово. Са милион динара општина Кладово суфинасираће пројекат дневних и периодичних новина Ало из Београда.

Неготинска ТВ Транс добила је 700.000 динара, регионална Т1 телевизија 650.000 динара, а ТВ Исток 300.000 динара.

За Инфо портал Amulette doo Београд одобрено је 350.000 динара, „Народне новине Завичај“ из Неготина, Сајт Синдиката новинара Србије и Удружење грађана Савез Срба из региона добиће по 150.000 динара, док је ММ Бонед из Бора који издаје недељник „Тимочке“ добио 100.000 динара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси