Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гордана Предић секретар за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 08. 2012.

Аутор: Б. Бачевић Извор: НИН

Гордана Предић секретар за медије

Нова влада Србије ће на првој наредној седници за државног секретара Министарства за културу, задуженог за медије именовати Гордану Предић, некадашњу новинарку ТВ Политике и високу функционерку СДПС Расима Љајића.

 

Како стоји у њеној биографији, доступној на интернету, Гордана Предић је годинама радила као новинар у РТВ Политика, где је прошла све фазе новинарског каљења, од сарадника, извештача, новинара до уредника информативних емисија.

Власник је Оскара популарности, награде која се, како стоји у биографији, већ деценијама додељује на најпрестижнијој манифестацији у сфери јавног живота, а коју је установио њен покојни супруг, познати новинар Зоран Предић. Гордана Предић је радила у листовима Политика, Базар, РТВ Ревија, Хоризонт и Базар.

У странку Расима Љајића је ушла јер је желела да се ангажује за вредности који се темеље на друштву једнаких шанси и социјалне правде као и да докаже да „жене могу да се равноправно носе са свим проблемима не чекајући да им их неко други реши“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси