Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Успешно стартовао "Блиц Црна Гора"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 07. 2012.

Аутор: Б. Ц. Г. Извор: Блиц

Успешно стартовао "Блиц Црна Гора"

Компанија „Рингијер Аксел Спрингер“ прославила ново издање

 

Компанија „Рингијер Аксел Спрингер“ синоћ је у клубу „Purobeach - Порто Монтенегро“ у Тивту уприличила свечани коктел поводом успешног лансирањуа дневног листа „Блиц Црна Гора“. Свечаном пријему присуствови су бројни гости, српске и црногорске јавне сцене и многе друге познате личности. Присутнима се прво обратио Радмило Тадић, одговорни уредник "Блица Црна Гора".

- Изузетна нам је част што је након петнаест година успешног пларирања на регионалном тржишту, „Блиц“ покренут и у Црној Гори.Већ данас можемо рећи да је овај лист омиљени дневни лист грађана. То потврђује продаја од преко десет хиљада примерака дневно - рекао је Радмило Тадић, а након њега своје задовољство исказао је и Веселин Симоновић, главни уредник "Блица".

- Пре 35 година отишао сам из Подгорице а овим издањем „Блица“ се осећам као да сам се вратио кући. Последњих петнаест година сам задужен за издање „Блица“ у Србији и могу да кажем да сам поносан што људи и после толико времена верују у нас, што и не чуди, с обзиром на веродостојност информација које свакодневно пласирамо јавности. С тога ме и не чуди нетрпељивост колега али док год је тако значи да вредимо и сигуран сам да ће тако бити и у будућности - рекао је Веселин Симоновић.  

Поред генералне директорке компаније, Јелене Дракулић Петровић, свечаности су присуствовали: амасадор Словачке Франтишек Липка, амбасадор Немачке Пиус Фишер, представници америчке амбасаде, амбасадорка Украјне Оксана Сљусаренко, предстваници руске амбасаде, један од амбасадора Уницефа Бернамин Беркс, министар саобраћаја у Влади Црне Горе Андрија Ломпар, легендарни певач Харис Џиновић са супругом Мелином, глумац и редитељ Мима Караџић, угледни српски бизнисмен Миодраг Костић и многе друге јавне личности из света политике и шоубизниса.  

За добру атмосферу био је задужен популарни певач Бојан Маровић, који је свечаност учинио још пријатнијом.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси