Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  У банкротству и ТВ Чачак
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 07. 2012.

Аутор: НН Извор: Преглед

У банкротству и ТВ Чачак

Привредни суд у Чачку донео је јуче решење о отварању стечајног поступка над ТВ Чачак, због трајније неспособности плаћања, саопштио је штрајкачки одбор те телевизије.

За стечајног управника именован је Алексије Калуђеровић, а решење о стечају је на предлог повериоца, фирме „Про вижн“ из Београда, за неизмирен дуг од 872 хиљаде динара, донела стечајна судија Марија Аџемовић, наводи се у решењу суда које је достављено овом информативном предузећу.

Предлог о покретању стечаја поднет је 20. јула, решење је донето 23. јула, а уручено је јуче око 11 сати.

Запослени у телевизији, који одржавају минимум процеса рада, запрепашћени су брзином овакве одлуке донете у рекордном року, наводи се у саопштењу штрајкача. Они су једногласни у ставу да неће напустити просторије телевизије и чекају одговор Агенције за приватизацију, која је још надлежна у процесу праћења приватизације овог медија.

У међувремену, у ТВ Чачак стигао је стечајни управник Калуђеровић, који је узео кључеве просторија, аутомобила, печате и наложио да се емитовање програма прекине у поноћ, наводи се у саопштењу штрајкачког одбора.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси