Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вилибалд Ерић кандидат за директора РТС?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 07. 2012.

Аутор: НН Извор: Курир

Вилибалд Ерић кандидат за директора РТС?

Овај телевизијски продуцент, близак напредњацима, један је од могућих нових директора Јавног сервиса

Потрага за директором!

Александар Тијанић, „човек за све режиме“, вероватно ће морати да потражи ново радно место или да оде у пензију. Како смо сазнали, најозбиљнији кандидат за место директора РТС је Вилибалд Ерић.

- Идеја да на чело јавног радио и ТВ сервиса дође естрадни менаџер Зоран Башановић више је била пробни балон. У име СНС, стварни и јачи кандидат је Вилибалд Ерић, телевизијски продуцент с великим искуством у Сарајеву и Украјини. Реч је о великом стручњаку - каже наш извор из ове странке.

Иначе, на место генералног директора РТС подједнако претендују и СНС и СПС. СПС такође припрема кандидата за ту фотељу. Жарко Обрадовић, главни кадровик у СПС, настоји да убеди свог колегу с Мегатренда, професора Миливоја Павловића и декана Факултета за културу и медије, да уђе у трку за директора РТС. Павловић, према нашим информацијама, није вољан да напушта место декана, осим ако би то био чврст партијски налог. Осим тога, није сигурно ни да ли би др Мића Јовановић, ректор Мегатренда, допустио да Павловић оде на РТС, објашњава наш извор.

Кандидати недоступни

Покушали смо да ступимо у контакт с Миливојем Павловићем, али безуспешно, јер се, како смо сазнали, он налази на медијском скупу у Француској. Ни Вилибалд Ерић није желео да коментарише нагађања о кандидатури за првог човека Јавног сервиса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси