Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Подршка Ђоковићу из Грачанице и порука новинарима – а што снимаш, жив ти ја?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 01. 2022.

Аутор: Медија центар Чаглавица Извор: Медија центар Чаглавица

Подршка Ђоковићу из Грачанице и порука новинарима – а што снимаш, жив ти ја?

Представници општине Грачаница покушали су јуче новинарској екипи Медија центра у Чаглавици да забране снимање „скупа“ подршке Новаку Ђоковићу у манастиру Грачаница.

Заменик градоначелника Милан Јоксимовић рекао нам је да је у питању фотографисање у приватној режији, а посебно га је интересовало откуд су новинари сазнали за овај догађај.

У једном тренутку, што се и на снимку може чути, један од представника општине Грачаница ( име познато редакцији )  упитао је сниматеља Медија центра  – а што снимаш, жив ти ја?

Наша новинарска екипа претходно је дозволу за снимање добила од кустоса манастира Тројана Парлића, међутим након разговора шефа кабинета градоначелнице Грачанице Саше Рашића и личног секретара епископа Теодосија Милоша Перића, екипи Медија центра је од стране Перића речено да „више не може да се снима“. На питање новинарке Медија центра, „како смо до сада могли, а сад више не можемо да снимамо“?, Перић је рекао – „мислио сам да сте општинска камера“.

С обзиром да је „церемонија“ пружања подршке Новаку Ђоковићу трајала свега неколико минута, екипа Медија центра успела је да сними скоро комплетан догађај.

Око двадесетак људи углавном запослених у општини Грачаница међу којима су били и градоначелница Грачанице Љиљана Шубарић, њен заменик Милан Јоксимовић, шеф кабинета Саша Рашић, неколико директора општинских одељења, као и службеници општине Грачаница, подршку Новаку Ђоковићу пружили су позирајући општинском фотографу испред Манастира Грачаница.

„Подршка Нолету“ било је једино што су у једном тренутку окупљени истовремено сви изговорили, након чега је уследио апалуз.

Фотографисали су се испред цркве држећи српску заставу, а међу њима је била и девојчица са тениским рекетом у руци.

Погледајте видео – како је изгледала подршка Ђоковићу и покушај спречавања екипе Медија центра у обављању свог посла.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси