Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радио 101 излази из стечаја
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 07. 2012.

Аутор: Н.Н. Извор: Танјуг

Радио 101 излази из стечаја

ЗАГРЕБ - Култни загребачки Радио 101 за око месец дана изаћи ће из стечаја, јер је решење о потврди стечајног плана постало правоснажно, најавио је стечајни управник Мароје Стјеповић на службеној интернет страници радија.

 

"Радио 101 изаћи ће из стечајног поступка, што значи наставак пословања, задржавање свих радних места", најавио је Стјеповић.
Радио 101 тако се неће угасити, а радници би након шест до седам месеци требало да добију плате.

Главни уредник Жељко Матић изјавио је да је Радио 101 први електронски медиј који је ушао у стечај и први који из њега излази, а свим слушаоцима и запосленима захвалио на поверењу и стрпљивости која је показана у задњих годину и по.

Нови власник Радија 101 је предузеће Импошибиле Егрешус која је у четвртом покушају докапитализације тог медија једина дала понуду у од 6.112.000 куна (816.000 евра).
Предузеће је прошле године у Загребу основао немачки држављанин Tомас Александер Tим (Thomas Alexander Thimm), власник неких радио станица у Немачкој и активиста Странке зелених.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси