Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Након што је угашен Радио Пулс, укинута и емисија "Боља земља" Уроша Давидовића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 12. 2021.

Аутор: Жељко Маторчевић Извор: Жиг инфо

Након што је угашен Радио Пулс, укинута и емисија "Боља земља" Уроша Давидовића

Пре месец и по дана угашен је сигнал радио Пулса из Гроцке на фреквенцији 88,7 МХЗ. Власник радио Пулса, изјавио је тада да ће због гашења сигнала поднети кривичну пријаву и поновио да су претње о гашењу уследиле након што је на друштвеној мрежи поделио репортажу Уроша Давидовића, емисије "Боља земља" која се емитује на телевизији Хепи

Водитељ и аутор емисије "Боља Земља" Урош Давидовић обавестио је своје пратиоце на друштвеној мрежи Фејсбук, да више не води пољопривредну емисију на ТВ Хепи. 

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић према снимку којег поседује Жиг инфо, каже да се распитивао  о емисији "Боља Земља", Уроша Давидовића. Навео је колико Урош добија од ТВ Хепи за емисију на месечном нивоу, као и да је све што је наведено у тој емисији о предузећу "ПДМ Агрофруит", чији је већински власник, заправо извучено из контекста. У једном моменту председник Гроцке, спомиње и да ће можда тужити због онога што је изнето у тој емисији, али да ће свакако размислити шта ће урадити поводом изнетих чињеница.

Недуго затим председник ГО Гроцка, Драган Пантелић гостује на телевизији Хепи, али у емисији "Прело" коју је раније водио и Урош Давидовић. Да би јуче, Давидовић саопштио да се емисија "Боља земља" неће приказивати на тв Хепи.

Урош Давидовић за Жиг инфо каже да је могуће да иза свега стоји председник Гроцке, али исто тако зна да је у својим емисијама "поткачио" многе.

-Могуће је да је председник Гроцке утицао да ми се више не приказује емисија на тв Хепи, али сигурно није само он. Има ту још оних које сам поткачио. Знам да је Пантелић поводом те емисије звао Хепи и ја сам му рекао да може, кад год хоће, да гостује у емисији како би изнео своје ставове. Конкретно ми нико неће рећи зашто више не могу да емитујем емисију на тв Хепи. Ја настављам и даље да радим емисију, односно за сада тражим емитера где ћу исту емитовати, изјавио је Урош Давидовић за Жиг инфо. 

Коментари (2)

Остави коментар
нед

06.02.

2022.

anonymous [нерегистровани] у 15:10

Сиротињски отац

Урош је човек, који је приказивао ствари какве јесу, и као такав некоме је засметао, али то је човек који познаје проблематику села

Одговори
суб

29.01.

2022.

Slobodan [нерегистровани] у 15:17

Podrška Urošu

Sramota ja ako Hepi skida emisiju Bolja zemlja jer je neko pgođen.To znači da su ist ko Đilasovci.Svi političari u Srbiji su otpad ljudstva.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси