Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Бранка, вредело је!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2021.

Аутор: Зрењанин Извор: Зрењанин

Бранка, вредело је!

Глави уредник листа Зрењанин Далибор Бубњевић опростио се од колегинице Бранке Јaјић уводником у данашњем издању новина

Драга Бранка, напустила си нас тихо! То ти није својствено. Ко год те познаје свестан је о чему пишем. Од тебе се увек очекује изобиље енергије, љубави... Овога пута све је другачије! У среду, када закључујемо новине, твоја кћерка нам је јавила да си отишла на неко друго место. Учинила је то јасно и прецизно! Била би сигурно поносна да си је чула. Налик теби, у тешким тренуцима задржала је прибраност.

Хтели ми то да признамо или не, несрећа која те задесила при вођењу програма, покренула је котач зла. Након што си преживела оно што други не би, суочила си се са бројним недаћама. Најпре је Драган отишао, потом је твоје здравље додатно нарушено. Упркос проблемима, задржала си ентузијазам. Штавише, натерали си све нас да поверујемо у излузију коју си креирала. Помислили смо да си бесмртна и да ће тебе све недаће заобићи.

Познајемо се више од половине мог живота. Наш однос је имао успоне и падове, све је било у знаку новинарства. Веровали смо да радимо посао који је од значаја за јавност. Сигуран сам да смо у томе давали себе сто посто. Међутим, ти си била бескомпромисна. Ниси (пре)познавала умор, радила си стално, нису постојале препреке на том путу...

Драга Бранка, ако постављаш себи питање да ли је вредело то све, одговорићу ти! Вредело је. Но, не због њих, већ због тебе. Чувај нам најбоља места на позорници, поново ћемо бити заједно. Само је питање времена…

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси