Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Викенд медија фестивал већи него икад
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 07. 2012.

Аутор: Н. Н. Извор: Преглед

Викенд медија фестивал већи него икад

Пети „Викенд медија фестивал“, највећи регионални фестивал комуникација, одржаће се ове године од 20. до 23. септембра у фестивалском простору старе Творнице духана у Ровињу.

 

„Већи, провокативнији и узбудљивији фестивал пету годину заредом окупља домаће и регионалне медијске, маркетиншке и ПР професионалце. ‘Викенд медија фестивал’ и ове године доводи низ врло угледних предавача и панелиста из регије, али и из света,“ саопштено је. Тако ће о будућности вести и демократије говорити Конор Вајт Саливан, директор „Хафпост лабса“ (HuffPost Labs).

Вајт Саливан је један од предводника напора да се кроз заједнице блогера промени класични приступ вестима, због чега је добио и признање америчког председника Барака Обаме, па је прошле године уврштен у Форбсов избор 30 најутицајнијих особа млађих од 30 година.

Мултимедијални продуцент Габријел Денс је пет година водио пројект NYTimes.com, а данас је интерактивни уредник британског „Гардијана“ у Њујорку. Елоквентни 30-годишњак из Колорада пун је ентузијазма око будућности дигиталног новинарства. Свој ентузијазам ће покушати да пренесе и на публику у Ровињу, на предавању чији је наслов „Уметност и наука интерактивних вести“.

Ове године „Викенд медија фестивал“ се представља и новим форматом „хард ток“, у којој ће угостити Александра Тијанића и Горана Милића. Гост „хард тока“ је и Емил Тедеши, власник Атлантик групе.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси