Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Помоћ за е-новине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 06. 2012.

Аутор: Н.Н. Извор: E-новине

Помоћ за е-новине

На рачун е-новина, Удружење новинара Србије (УНС) уплатило је 8.000 динара као помоћ редакцији поводом недавног случаја искључења струје

Обећање Љиљане Смајловић, председнице Удружења новинара Србије (УНС), изречено у листу „Данас“ пре неколико дана („Тражимо начин да помогнемо е-новинама, којима је ЕДБ искључила струју, иако многим великим дужницима није. Нисмо фанови Петра Луковића, али страхујемо од гушења једног од ретких другачијих гласила у Србији“), испуњено је. На рачун наше редакције уплаћено је 8.000 динара (преко 70 евра), као прилог за плаћање рачуна за струју, јер је због дуга од 63.000 динара, Електродустрибуција нашем порталу струју искључила на 24 часа, све док дуг није био измирен.

Занимљиво је да се подршке кроз донацију није досетила друга новинска удруга, НУНС (Независно удружење новинара Србије), која је такође вербално, али снажно писаним приопћењем подржала е-новине у њиховој борби са мраком.

Ипак, е-новине не губе наду кад је НУНС у питању. Удружење које својим члановима обезбеђује бесплатне патоснице (гумена простирка за под аутомобила), чим купе један од модела „шевролета“, у стању је да евентуално патоснички помогне и е-новинама где огромна већина запослених нема ни возачку дозволу, о аутомобилу да не говоримо.

У сваком случају – хвала. Неко, ипак, брине о нама.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси