Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  БК телевизија стартује од јесени
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 06. 2012.

Аутор: С. В. Извор: Прес

БК телевизија стартује од јесени

У новим политичким околностима породица Карић би да се врати на медијску сцену

Како Прес сазнаје, БК телевизија би врло лако могла од јесени да се врати на медијску сцену Србије.


Наиме, постоје планови, иза којих као некада стоји породица Карић, да ова телевизија почне са емитовањем целодневног програма. Како се може чути из поузданих извора, већ се преговара са неколико телевизија о изнајмљивању термина или чак куповини и преузимању.

Информативни програм телевизије Браће Карић од 5. децембра прошле године може се иначе видети на Јутјубу, као и на неким локалним и регионалним телевизијама, а власници ове некад реномиране куће покушаће да свој утицај у медијској сфери прошире путем неке од кућа које имају фреквенцију, можда и националну (помиње се ТВ „Авала“ чији новинари већ дуго штрајкују). У томе су их, како се може чути, охрабрили и резултати председничких избора, односно победа Томислава
Николића јер је Покрет Снага Србије Богољуба Карића у коалицији са СНС-ом.

И поред покушаја да наша сазнања проверимо и код неких чланова породице Карић, конкретан одговор нисмо добили. Главна уредница БК продукције Јадранка Тасић рекла нам је само да се траже кадровска и техничка решења како би се проширио програм.

- Наша продукција сада је фокусирана само на информативни програм, који преузимају неке телевизије на каблу, али и неке локалне и регионалне телевизије. Од септембра планирамо да наша продукција ради и све друге програме, тако да имамо заокружену програмску целину. Немам информације да се преговара о куповини неке медијске куће, али оно што знам, то је да ћемо се од јесени видети на много ширем медијском небу, јер су заинтересоване многе регионалне и локалне телевизије - рекла је Тасићева.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси