Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На згради редакције НС уживо графит са претећом поруком
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 04. 2021.

Извор: ФоНет

На згради редакције НС уживо графит са претећом поруком

На фасади зграде у Новом Саду у којој се налазе просторије редакције портала НС Уживо, јуче је освануо графит са поруком: „СНС Уживо бедници, дани су вам одбројани”.

„Радни дан нам почиње у осам часова ујутру, а порука која нам је упућена већ је била исписана, спремна да нас дочека“, рекао је главни и одговорни уредник овог портала Никола Билић и нагласио да је атмосфера у редакцији „алармантна, јер колеге и колегинице брину за своју безбедност“.

Билић је навео да је редакција портала често била мета претњи и поручио да није уплашен, али јесте забринут.

„Наш портал последњих месец дана често је био мета. Претили су нам многи. И преко друштвених мрежа и на јавним догађајима. Током четири године рада писали смо о свима и свему. Од политичара, криминалаца, навијача, сви они су били тема наших текстова. Нисам уплашен, али јесам забринут. Истина нас чува“, нагласио је Билић.

Он је, у име редакције, затражио реакцију надлежних институција и колега новинара наглашавајући како „нико нема право да угрожава безбедност једне новосадске редакције“, нагласивши како је сигуран да су "на трагу неке велике истине".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси