Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дачић: Нема нових детаља о убиству новинара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 06. 2012.

Аутор: Н. Н. Извор: Бета

Дачић: Нема нових детаља о убиству новинара

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је данас да није обавештен да има нових детаља у вези са истрагом убиства јагодинског новинара Милана Пантића и да је приоритет полиције расветљавање тог убиства.

 

"То није мој посао, тиме се бави управа криминалистичке полиције, о свему су обавештени специјални тужилац за борбу против организованог криминала и виши тужилац у јагодини. Наш циљ је да се расветле сви злочини који су се дешавали у прошлости", казао је Дачић новинарима у Београду.

Дачић је рекао да се тај злочин догодио пре него што је он ступио на дужност министра и додао да је задовољан што у његовом мандату није било таквих случајева нерешених убистава.

"Наш приоритет и даље остаје рад на расветљавању свих чињеница у вези са убиством Милана Пантића", навео је Дачић.

Дописник "Вечерњих новости" из Јагодине Милан Пантић убијен је 11. јуна 2001. године "ударцима тупим предметом у главу", у улазу зграде у којој је живео са породицом, док се рано ујутро враћао из продавнице.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси