Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић радницима: Жалите се неком другом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 06. 2012.

Извор: www.mondo.rs

Митровић радницима: Жалите се неком другом

Српски медијски магнат поручио штрајкачима из Македоније да његова фирма тамо више не постоји а онима са ТВ "Авала" да се жале већинском власнику.

 

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић изјавио је Политици, поводом протеста запослених у ТВ Авала и македонској ТВ Пинк 15, да је променом пословне политике у Македонији одустао од земаљског емитовања програма и тамошњем тржишту понудио четири кабловска канала.

"Зато су запослени у ТВ Пинк 15 остали без посла", објаснио је Митровић и напоменуо да они своја права могу остварити законским путем и да им он не може помоћи мимо закона.

"Зато мислим да су дошли на погрешну адресу", оценио је Митровић, реагујући на протест испред зграде његове телевизије у Београду.

"Сада они врше медијски притисак на мене, а ја због тог притиска не могу прекршити закон. Пошто већ месецима не раде, не знам какве накнаде очекују", поручио је Митровић.

Они морају да схвате да та компанија више не постоји, па би им "боље било да потраже нове послове", додао је Митровић, који се нада да су кадрови ТВ Пинк тражени свуда.

С друге стране, Митровић је запосленима на ТВ Авала поручио да одговоре на сва питања добију од већинских акционара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси