Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Запослени „Политике” дали крв
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 02. 2009.

Запослени „Политике” дали крв


У већ традиционалној акцији коју два пута годишње организују Институт за трансфузију крви Србије и „Политика”, драгоцену течност је дао велики број запослених. Према речима докторке Марије Неговановић, новинари „Политике” су се солидарисали са особама којима је помоћ неопходна.

„Задовољни смо одзивом запослених у вашој кући јер је био већи од најављеног”, рекла је др Неговановић. Резерве драгоцене течности у Институту су тренутно довољне за три дана и ситуација је стабилна.

„Један минут мог времена и времена колега може да спасе нечији живот. Крв добровољно дајем неколико пута годишње, а размишљам да постанем и давалац коштане сржи”, рекла је Радмила Шкорић, новинар приправник „Политике”.

Ј. Ц.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси