Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Саша Кнежевић и Ања Рубик покренули магазин
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 05. 2012.

Аутор: Зорана Николић Извор: Блиц

Саша Кнежевић и Ања Рубик покренули магазин

Еротика у служби моде

Овогодишњи 65. Филмски фестивал у Кану обележиће и несвакидашње представљање магазина „25“ у новом, еротском руху, под уредничком палицом српског манекена Саше Кнежевића и његове супруге Ање Рубик.

Светски топ модел ексклузивно за „Блиц“ открива о чему се тачно ради.

 

- Ово је заиста наш први број 25magazine.com откако смо га преузели, и нови број доноси визију веома јаке, интелигентне и самосвесне жене. Магазин има јако лепо разрађен визуелни концепт и свакако ћете се изненандити начином обраде тема. Ово издање 25magazine.com посвећено је младим и талентованим фотографкињама које славе јаку жену - каже Ања, која је и сама стала пред објектив Паоле Кудацки.

Нови број одише еротичношћу и у новом броју можете видети читав сет ексклузивних, секси слика његове нове уреднице Ање Рубик. Она и Саша су овај магазин узели под своје 2010. године, али сада су одлучили да реиздањем изазову прави цунами у јавности.

- Пабло Пикасо је писао да између уметности и еротике нема разлике, и Ања је то врло добро разумела, трудећи се да не пређе границу доброг укуса. Мислим да је еротика постављена потпуно природно. Магазин одише извесном дозом еротике, али је у потпуности сензибилан, с посебно истанчаним укусом и стилом. Људи који су радили на овом броју поседују изузетни сензибилитет када је реч о лепоти, и то додатно лишава магазин било какве вулгарности - тврди извршна уредница магазина и додаје да је магазин од синоћ доступан као интернет издање, али и у ексклузивним објектима попут Колета, КорзоКома 10 и још пар изабраних објеката у Њујорку.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси