Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Данас је 23. рођендан Радија Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 05. 2012.

Извор: Б92 онлајн

Данас је 23. рођендан Радија Б92

15. маја Радио Б92 слави 23. рођендан. Од локалне омладинске станице, Радио Б92 је израстао у једну од најслушанијих националних радио-станица.

Б92 је увек био једна од омиљених радио-станица у главном граду, а ове године популарност Деведестдвојке у целој Србији расте. Поводом рођендана, Радио Б92 је спремио поклоне и изненађења за своје верне слушаоце.

Игор Бракус, аутор и водитељи легендарне емисије, која се емитује сваког радног дана у термину од три до пет дароваће слушаоце поклонима који значе и њима лично.

Луна Лу, чију емисију "Шненокле" можете слушати уторком и четвртком од 13 -14х, за слушатељке је припремила црвени руж.

Слушајући Радио Б92 за 23. рођендан, открићете које су поклоне припремиле друге радијске звезде, присетићете се хитова које сте слушали кроз богату историју овог радија, док ћете целог пролећа слушати како нумере актуелне музичке продукције, тако и квалитетну музику која је ван шире медијске пажње.

Информативни програм Радија Б92, како показују истраживања, и даље ужива лидерску позицију када су у питању извештавања о најновијим вестима и политичким дешавањима, а најслушаније емисије су Јутарњи дневник и Свет у пет.

Поред брзих и прецизних информација, Радио Б92 приближава и домаћу музичку сцену широј публици, нарочито кроз преносе концерата, и то није све.

Такође допринос јубилеју дала је екипа популарног сајта Њуз.нет, премијерним и јединственим аудио издањем "Вести у огледалу", које ћете слушати специјално за рођендан Радија Б92.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси