Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Искључен „Свет Плус Инфо“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 05. 2012.

Извор: Правда

Искључен „Свет Плус Инфо“

Обустављено емитовање програма три телевизије

Београд - Републичка радиодифузна агенција наложила је јуче кабловским оператерима у Србији да обуставе емитовање првог програма Хрватске радиотелевизије, сарајевске телевизије ОБН и српске телевизије „Коперникус 3 - Свет плус инфо“.

Тања Видојевић, главни и одговорни уредник телевизије „Свет плус инфо“, потврдила је за „Правду“ да је телевизија коју она води искључена са кабловских оператера по захтеву РРА.

Јуче нисмо имали програм, док је трајало гласање. Како сам обавештена, ОБН је пуштао више пута током јучерашњег дана председника СПС Ивицу Дачића, а ХРТ председника ДС Бориса Тадића. Мало је нелогично да ХРТ и даље емитује програм. Ми ћемо поштовати одлуку РРА, али није нам јасно због чега се то десило нама, и није ми јасно на који начин смо ми прекинули изборну тишину - казала је Видојевићева.

Горан Караџић, заменик председника РРА, рекао је да та телевизија крши предизборну тишину.

Програми тих телевизија су прекинути у мрежама кабловских оператера јер су емитовали садржаје којима су кршили предизборну тишину - рекао је Караџић.

П. Ј.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси