Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ССП: РЕМ да санкционише ТВ Пинк због манипулисања људском патњом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 01. 2021.

Извор: ФоНет

ССП: РЕМ да санкционише ТВ Пинк због манипулисања људском патњом

Странка слободе и правде (ССП) затражила је данас од РЕМ да одмах санкционише Телевизију Пинк због манипулисања људском патњом, изругивања жртвама сексуалног насиља и ширења мржње према женама, нарочито према опозиционим политичаркама, као што је потпредседница ССП Мариника Тепић.

У саопштењу ССП је навео да је у „кампањи одбране претпоставке невиности Мирослава Мике Алексића, а релативизујући јавно његове жртве силовања, адвокат Светозар Вујачић, специјални саветник министра полиције Александра Вулина“, јутрос на ТВ Пинк оптужио и потпредседницу ССП Маринику Тепић.

Како се наводи, Вујачић је Маринику Тепић оптужио изјавом: „Ја ово сад причам озбиљно. Ја не искључујем могућност да ће и Мариника Тепић пријавити Андреја Вучића да је силовао“, на шта је новианр Предраг Сарапа рекао: „Немојте да јој дајете идеју“.

Странка сматра да су тим релативизовањем сексуалног насиља над више полазница Алексићеве приватне школе, инсинуацијама о лажним пријављивањима, гости и уредници ТВ Пинк „извређали не само све жене жртве злостављања и Маринику Тепић такође као жену, већ и све људе који траже правду у овој држави и желе да пријаве кривична дела“.

У саопштењу се преноси и изава Маринке Тепић, која је поручила да не вређају жртве силовања и да она не подноси лажне пријаве као „Вучићев потпредседник Милош Вучевић ‘против’ Александра и Андреја да би их спасио из оптужнице ‘Јовањица’ за производње дрога“.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси