Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Медија центар "Одбрана" обележио свој дан – додељена награда новинарки РТС-а Биљани Радуловић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 01. 2021.

Извор: РТС

Медија центар "Одбрана" обележио свој дан – додељена награда новинарки РТС-а Биљани Радуловић

Установа која има традицију дугу 142 године, Медија центар "Одбрана", обележила је у Дому Војске свој дан – 24. јануар. Додељена је новинарска награда "Иван Марковић" нашој колегиници Биљани Радуловић, за извештавање о војсци и причу о првој жени пилоту јуришног авиона.

Традиционално су доделили признања својим сарадницима - институцијама и појединцима. Специјално признање добила је и новинарка Радио-телевизије Врање Љубица Здравковић Џонов, а новинарску награду "Иван Марковић" наша колегиница Биљана Радуловић, за извештавање о војсци и причу о Ани Перишић – првој жени пилоту борбеног јуришног авиона.

"Цела прошла година је некако била специфична и све оно што смо радили због пандемије некако се свело на то да су то углавном заједнички пројекти, РТС јесте био у касарнама, на теренима, али углавном су то били заједнички пројекти, па је некако изненађње то што је вредновано и оно што смо успели мало да испратимо тематски", каже Биљана Радуловић.

Министар одбране Небојша Стефановић честитао је запосленима у Медија центру "Одбрана" и пожелео им да и даље остану доследни у свом раду, и достојни наследници својих оснивиача.

"Трудићемо се да помогнемо да и у наредном периоду ова кућа остане бисер наше културе и да њено ново рухо у наредних годину или две буде оно чиме ће се поностити сви припадници Министарства", рекао је Стефановић.

Медија центар "Одбрана" je установа која информише јавност и припаднике система одбране о раду и активностима Војске Србије и Министарства одбране.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси