Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Конференција медија у дијаспори
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 04. 2012.

Извор: Преглед

Конференција медија у дијаспори

Четврта конференција медија у дијаспори и Срба из региона биће одржана у Београду 12. и 13. априла у Министарству вера и дијаспоре и просторијама Удружења новинара Србије и Независног удружења новинара Србије.


Најављујући конференцију, министар вера и дијаспоре Срђан Срећковић је рекао да се очекује присуство представника преко тридесет медија из дијаспоре и Срба из региона, као и медија из Србије који се обраћају дијаспори и релевантних институција и јавних сервиса из матице.

„Намера конференције је да окупи новинаре, уреднике и сараднике штампаних и електронских медија из дијаспоре како би се размотриле нове могућности сарадње, превладавања проблема са којима се медији у дијаспори срећу, њихово боље повезивање са институцијама и медијима у матици, и тиме додатно подржало информисање у дијаспори“, изјавио је Срећковић.

Организатори конференције су Министарство вера и дијаспоре, Министарство за културу, информисање и информационог друштва, Удружење новинара Србије и Независно удружење новинара Србије.

М.К.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси