Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Млада новинарка погинула у пожару: Тамара је била ведра и позитивна особа
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 04. 2012.

Извор: Блиц онлајн

Млада новинарка погинула у пожару: Тамара је била ведра и позитивна особа

У пожару у дискотеци "Контраст" погинула је Тамара Миладиновић (25), млада новинарка која је радила у новосадској РТВ "Делта". У трагедији у овој новосадској дискотеци животе је изгубило шесторо младића и девојка.



Тамара је на тој телевизији радила седам година, а водила је емисију забавног карактера "Фокус". Колеге је описују као ведру, увек насмејану и расположену особу.

- Упоредо са новинарским послом, Тамара је студирала журналистику на Филозофском факултету у Новом Саду и ускоро је требало да дипломира - кажу колеге.

Пре него што је уписала журналистику, годину дана је студирала право, али се исписала са овог факултета и уписала новинарство, где је нашла себе, причају колеге трагично настрадале девојке.

Како сазнаје "Блиц", Тамара је у дискотеку изашла са другарицама.

- Сваки њен интерјву памтимо по осмеху, ведрини и сналажљивости. Увек је гледала да буде другачија од других колега и да сликовитије и ведрије дочара тему. Увек се храбро носила и сналазила са гостима. Имала је храбрости да подједнако добро води интервју без обзира да ли прича са спортистима, политичарима или људима са естраде – прича Бошко Баришић, директор програма РТВ „Делта“.

На „Делти“ је радила од 2005. године и то у забавном и културном програму. Осим „Фокуса“, радила је и емисије „Еxцлусиве“, „Ски Јахорина“, „Бање Србије“...

Због смрти младе новинарке на телевизији „Делта“ програм се неће емитовати до даљњег, а тренутно се емитује њена фотографија. На радију „Делта“ пушта се само озбиљна музика.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси