Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Штрајкачи постигли договор са власницима ТВ Авала
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 02. 2012.

Извор: www.blic.rs

Штрајкачи постигли договор са власницима ТВ Авала

Председник штрајкачког одбора ТВ Авала Никола Вукомановић изјавио је ФоНету да је са власницима телевизије постигнут договор о исплати зарада и да би ТВ Авала у наредних неколико дана могла да настави емитовање редовног програма.

"Власници су нас обавестили да су спремни да до 1. априла исплате све заостале зараде и да за то дају писане гаранције", рекао је Вукомановић после састанка запослених ТВ Авала са члановима Савета Републичке радиодифузне агенције.

Верујем, додао је, да ће то бити у реду и да би у наредних неколико дана могли да наставимо да радимо посао за који смо ангажовани.

"У целој овој причи медијатор је био Савет РРА који је, иако ова ствар није у његовој надлежности, посредовао и помогао да се све ово заврши на најбољи могући начин по запослене", нагласио је Вукомановић.

Он је напоменуо да би власници ТВ Авала већ у току данашњег дана могли да дају писане гаранције да ће зараде бити исплаћене, а ако то не учине данас, крајњи рок је у среду, 22. фебруара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси