Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Запослени на ТВ Авала чекају на испуњење захтева до 14. фебруара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 02. 2012.

Извор: Блиц онлајн

Запослени на ТВ Авала чекају на испуњење захтева до 14. фебруара

Имајући у виду да власници ТВ Авала нису прихватили предлог запослених о исплати три зараде, односно четири хонорара, као и о јасно прецизираној динамици исплате осталих дуговања, запослени су саопштили да ће на испуњење својих захтева чекати до уторка 14. фебруара.

"Одлучено је да ћемо од тог дана ревидирати тражено, јер власницима, по свему судећи одговара одуговлачење решења проблема. Наиме, од уторка наши захтеви ће бити - сва заостала дуговања и плаћени сви доприноси, као и исплата минималца за два месеца штрајка, јер је искључиво нечињење Жељка Митровића, Данка Ђунића и Јохана Вернера Крауса, довело до тога да протест траје толико дуго", пише у саопштењу запослених.

Они су рекли и да последњи пут апелују да "надлежни почну да раде свој посао, да заштите права оних који су поштено зарадили своје плате, и да покажу да правни систем у држави функционише".

"Ми разумемо да је наш штрајк натерао власнике да измире дуговања према државним агенцијама и институцијама, али се питамо хоће ли измирење тих обавеза бити једини и довољан разлог да институције наставе да жмуре на проблеме са којима се месецима суочавају запослени на ТВ Авала?", рекли су запослени са ТВ Авала.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси