Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Већа казна нападачу сниматеља Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 02. 2012.

Извор: www.b92.net

Већа казна нападачу сниматеља Б92

Београд - Апелациони суд у Београду преиначио је казну Милану Саватовићу осуђеном за учествовање у групи која је напала сниматеља Б92 Бошка Бранковића.



Суд је уважио жалбу Првог основног тужилаштва и Саватовића осудио на годину дана затвора, а претходно је био осуђен на 10 месеци кућног затвора.

За њега је иначе утврђено да је Бранковићу шутнуо ногом камеру и десно раме. Његовим саучесницима Стефану Милићевићу и Николи Лазићу потврђене су казне од шест и четири месеца затвора.

Бранковић је нападнут и тешко повређен 24. јула 2008. године, током извештавања са протеста организованих у Београду поводом хапшења Радована Караџића. Том приликом задобио је зглобни прелом колена.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси