Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Зашто нисте позвали актера приче
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 02. 2012.

Извор: Правда

Зашто нисте позвали актера приче

Отворено писмо директору и главном и одговорном уреднику ТВ „Студио Б“

Председник Коалиције удружења избеглица Миодраг Линта упутио је отворено писмо директору и главном и одговорном уреднику РТВ Студија Б Александру Тимофејеву поводом емисије „У центру“, емитоване 31. јануара 2011.

Једна од централних тема гостију комесара за избеглице Републике Србије Владимира Цуцића и председника Асоцијације избегличких и других удружења Срба из Хрватске Милојка Будимира био је и сам Линта.

- Комесар Цуцић је изнео низ неистина о Коалицији удружења избеглица и мени, као њеном председнику - пише Линта у отвореном писму.

Тврдње Милојка Будимира нису ме изненадиле јер то чини, на исти или сличан начин, већ 16 година кроз разне режиме. Резултати његовог рада у решавању наших проблема су поразни - каже Линта додајући да су то све неистине и обмане.

Директора „Студија Б“ пита зашто водитељ емисије, у складу са принципима професионалног и објективног новинарства, није позвао у емисију њега као председника Коалиције удружења избеглица, која је и била једна од тема емисије.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси